O nama  Trgovina  Usluge i proizvodnja  FAQ  Partneri  Društvene akcije  Kontakt  Srpski jezik   English language   Deutch  

Black&Decker

Svetski poznat i priznat alat za hobi i poluprofi upotrebu. Pomoćni pribor i oprema za Black&Decker alat kao i druge alate: Bosch, Elu, Hitachi, Makita, Metabo, je svrstan u program koji se zove PIRANHA.

Zaštitne marke ALLIGATOR, BLACK&DECKER, BUZZSAW ESPIRIT, MOUSE, PIRANHA, QUATTRO, SANDSTORM, SCORPION, FIRESTORM, WORKMATE, kao i SUPERLOK, TWISTLOK, TWISTLOK PLUS, QUICK CONNECT su zaštitne marke BLACK&DECKER Korporacije.

G-M&M je generalni zastupnik za Balkan Black&Decker korporacije. Prodaja funkcioniše preko ovlašćene mreže distributera u Srbiji koji poseduju svoj izložbeno prodajni salon, koji se kontinuirano dopunjuje iz centralnog magacina za sve distributere.

Za sve detaljnije informacije o ceni, lageru, karakteristikama, mogućnostima kupovine alata kojeg nema na lageru kontaktirajte našu prodajnu službu od 08 do 17 sati i subotom.

Za više tehničkih detalja, izgled alata posetite sajt www.g-mm.si.

Za sve vrste alata obezbeđen je servis u Beogradu, Sremskoj Kamenici, Novom Sadu, Subotici, Čačku, Bečeju, Bačkom Petrovom Selu, Požarevcu, Šapcu, Zaječaru, Nišu, Svilajncu, Podgorici.

Za radnje i preduzeća koja su zainteresovana za obnavljanje repertoara svojih osnovnih sredstava, kao i kupovinu složenijih alata iz Black&Decker lepeze može se organizovati demonstracija alata u vašem ili našem poslovnom prostoru.